fbpx
Keresés
Close this search box.

Imád bringázni? Ajándékozd Neki a magabiztosság élményét!

Sokat gondolkoztál, mit adj Neki ajándékba? Bizonytalan vagy, minek örülne igazán? 

Elhiheted, ha eddig nem járt ilyen jellegű képzésen, biztosan örülni fog, hogy végre egy átfogó tudásanyagot és gyakorlatot kap annak kapcsán, mit tegyen ha útközben hibásodik meg alatta a bringa! 

'Szereld magad a bringádat!' workshop

ezért igazán egyedi:

2 fő / alkalom, vagyis végtelen sok figyelmet kap minden résztvevő!

A lehető leghasznosabb gyakorlás az, amit a saját kerékpárján végezhet a résztvevő. Márpedig a workshopunk oroszlánrésze erről szól. Saját bringán, szakértő segítséggel, tét nélkül 🙂

A workshop tudásanyagán túlmenően készülünk olyan extra gesztusokkal is, mint üdítő, tízórai és 15% szerviz kedvezmény.

Workshop ajándékutalvány Karácsonyra?
Miért válaszd ezt?

egy különleges és praktikus ajándék

Végre egy kreatív ajándék, aminek minden kerékpáros örül!

Pdf formátumban kapod meg az utalványt, amit akár otthon is kinyomtathatsz, így az utolsó pillanatban is ‘beszerezheted’, nem kell érte sehová szaladni, sorban állni a karácsonyi őrületben!

A megajándékozott féllel rugalmasan egyeztetünk. Ha szeretné, akár hétköznap este vagy hétvégén is tudjuk tartani a képzést.

A workshop részletes tematikája

Az 'oktatóról'

Nagy Péter, a Panelműhely vezetője. Több, mint 20 éves tapasztalattal a kerékpárok szerelése terén. Nem mellékesen bringás túrákban is aktív, így tudja, miről beszél. Aki ismeri, tudja: őszinte és szókimondó. Utálja a formaságokat, így várhatóan tegező lesz a hangnem és köteten a hangulat.

Részvételi információk

előre egyeztetett időpontban

Képzés időtartama:
3-4 óra

Helyszín:
panelműhely

Korábbi workshop résztvevőink visszajelzései

Szerintem fontos szempont, ha valakit túrázás közben ér „baleset”, tudja azt önmaga orvosolni. Adódhat olyan helyzet, hogy épp egyedül tekerünk, nem biztos, hogy akad segítség a közelben…..Ez a workshop hasznos gyakorlati útmutatót és tanácsokat adott ebben a témában, nem mellesleg egy társasági élményt is.

D. Hortenzia

Azért ajánlom ezt a workshopot, mert rövid idő alatt értékes tanácsokat kaphatnak a mindennapi kerékpározás vagy túrázás során előforduló leggyakoribb problémák kezelésével kapcsolatban, mindezt (…) remek társaságban, kötetlen beszélgetés keretein belül.

N. Balázs

Fontos, hogy ismerjük a bringánkat, tudjuk, hogy milyen alapvető szerszámokra van szükségünk ahhoz, hogy a a kisebb problémákat mi magunk is meg tudjuk oldani egy túra során. Ez a workshop ebben sokat tud segíteni!

B. Nikolett

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik az ajándékutalvány rendelés?

Először is szükséges a lenti űrlapon jelezned az igényedet az utalványra. Ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot, és megkérünk, utald el nekünk az utalvány árát. Miután beért hozzánk az összeg, az általad megadott adatok alapján, kiállítjuk neked az ajándékutalványt, amit már csak ki kell nyomtatnod. Természetesen a teljesítésről a számlát is elküldjük Neked.

Meddig kell megrendelnem az utalványt, hogy megkapjam Karácsony napjáig?

Igyekszünk minden befutó rendelést mielőbb lezárni. Kérünk azonban, hogy az általunk megadott számlaszámra mielőbb utalj, hogy mi is minél előbb nekiláthassunk az utalvány elkészítésének! A díj beérkezése után 24 órán belül igyekszünk küldeni emailben az utalványt.

Mennyi ideig érvényes az általam vásárolt ajándékutalvány?

Az egyszerűség kedvéért: a vásárlás dátumától függetlenül ez az utalvány 2024. április 30-ig használható fel.

Szükséges előzetes tudás a workshopon való részvételhez?

Nem, igazából mindig az adott egyén tudásszintjéhez igazítjuk az oktatás menetét, és mindent a számára érthető, könnyen feldolgozható módon adunk át, hogy az igazán hasznos legyen.

Csomag tartalma, ára

MOST csak 25.990 Ft / fő

Maradt még kérdésed?Hívd Szandit bizalommal!

Peti mellett Szandi az, aki mindent tud a képzésről. Már a kezdetek-kezdetén ott volt: együtt állították össze a tematikát, és minden workshop az ő szervezésében valósul meg. Vele fog a megajándékozott is egyeztetni, mikor jönne képzésre. 🙂

Ha kérdésed lenne, hívd csak bátran! Szívesen segít!

06 30 33 79 949

Ajándékutalvány rendelés

Rendelés folyamata: 

1. ennek a rendelési űrlapnak az elküldése számunkra

2. felvesszük Veled a kapcsolatot, és minden fontos részletet elküldünk Neked

3. a megadott számlaszámra elutalod nekünk az utalvány árát

4. elküldjük Neked az utalványt pdf formátumban

 ( + a teljesítésről a számlát is küldjük Neked )