fbpx

'Túramentő' szereld magad a bringádat! workshop

2 részes, interaktív műhelymunka, a kerékpáros túrákon felmerülő meghibásodásokról, és azok gyors, hatékony szereléséről. Gyakoroljunk együtt, hogy a következő túrán már bátrabb, magabiztosabb legyél, bármilyen kihívással is kerülsz szembe!

2023.10.14-15.

9:00-12:00

még Egyeztetés alatt

Az 'oktatóról'

Nagy Péter, a Panelműhely vezetője. Több, mint 20 éves tapasztalattal a kerékpárok szerelése terén. Nem mellékesen bringás túrákban is aktív, így tudja, miről beszél. Aki ismeri, tudja: őszinte és szókimondó. Utálja a formaságokat, így várhatóan tegező lesz a hangnem és köteten a hangulat.

A workshop tematikája

Szombat:

Vasárnap:

Workshop: 1 hétvége, vagyis 2 délelőtt!

Miért alakítottuk így a programot?

Ezért előnyös:

Ez a workshop egy hétvégés, de két délelőtti modulból áll. Ezt jobb, feldolgozhatóbb koncepciónak találtuk, mintha egy hosszú, egésznapos maratonra invitáltuk volna.

Amit egyik nap tanulunk, arra másnap is visszatérünk, illetve ha másnapra merül fel benned kérdés, nyugodtan felteheted.

A napok menete így kellőképp változatos. Mindkét nap lesz elméleti, beszélgetős, illetve gyakorlati blokk is, közük egy kellemes eszem-iszom-os tízórai szünettel.

Korábbi workshop résztvevőink visszajelzései

Szerintem fontos szempont, ha valakit túrázás közben ér „baleset”, tudja azt önmaga orvosolni. Adódhat olyan helyzet, hogy épp egyedül tekerünk, nem biztos, hogy akad segítség a közelben…..Ez a workshop hasznos gyakorlati útmutatót és tanácsokat adott ebben a témában, nem mellesleg egy társasági élményt is.

D. Hortenzia

Azért ajánlom ezt a workshopot, mert rövid idő alatt értékes tanácsokat kaphatnak a mindennapi kerékpározás vagy túrázás során előforduló leggyakoribb problémák kezelésével kapcsolatban, mindezt szabadtéren, piknik hangulatban, remek társaságban, kötetlen beszélgetés keretein belül.

N. Balázs

Fontos, hogy ismerjük a bringánkat, tudjuk, hogy milyen alapvető szerszámokra van szükségünk ahhoz, hogy a a kisebb problémákat mi magunk is meg tudjuk oldani egy túra során. Ez a workshop ebben sokat tud segíteni!

B. Nikolett

Bónuszok, amikkel várunk Téged:

Frissítő üdítő és egy kis tízórai

Készülünk neked a helyszínen egy kis felfrissülést nyújtó, hideg üdítővel, illetve némi harapnivalóval is.

15%-os szerviz kedvezmény!

Átnézetnéd a bringádat túra előtt? Esetleg ráférne egy kis szerviz? Ezt a kedvezményt erre találtuk ki neked!

A 2 napos workshop, bónuszokkal: 29.900 Ft

Jelentkezés 'Túramentő', szereld magad a bringád! workshop-ra

Kérünk, töltsd ki a lenti űrlapot, és mi 24 órán belül küldjük az utalási adatainkat. 

A  létszám limitált, vagyis egy alkalomra maximum 8 férőhelyet tudunk biztosítani! Az utalások sorrendjében fixáljuk a résztvevők helyét. 🙂