fbpx
Keresés
Close this search box.

Szereld magad a bringádat! workshop

Interaktív műhelymunka, a kerékpározás közben felmerülő meghibásodásokról, és azok gyors, hatékony szereléséről. Gyakoroljunk együtt, hogy legközelebb már bátrabb, magabiztosabb legyél, bármilyen kihívással is kerülsz szembe útközben!

előre egyeztetett időpontban

9:00-12:00

panelműhely

Az 'oktatóról'

Nagy Péter, a Panelműhely vezetője. Több, mint 20 éves tapasztalattal a kerékpárok szerelése terén. Nem mellékesen bringás túrákban is aktív, így tudja, miről beszél. Aki ismeri, tudja: őszinte és szókimondó. Utálja a formaságokat, így várhatóan tegező lesz a hangnem és köteten a hangulat.

Kerékpárszerelő workshop oktató

A workshop tematikája

2 fő / alkalom -
hogy igazán személyre szabott legyen az élmény!

EGY ALKALOMRA 2 FŐT VÁRUNK

Ezért előnyös:

Korábban tartottunk nagyobb csoportokat is, de úgy gondoljuk, így, 2 résztvevős alkalmakkal sokkal jobban tudunk rád figyelni 🙂

Bőven lesz időnk megismerkedni, megbeszélni, milyen tudásszinttel rendelkezel, és ehhez mérten, a neked megfelelő ütemben gyakorolni.

Amíg korábban, nagyobb csoportjainknál 2 napba tudtuk csak ‘sűríteni’ a workshopot, így, 2 fő esetén ez 1 napba is belefér. Mindezt úgy, hogy kevesebbet kell a többiekre várni, többet tudsz Te kérdezni. 🙂

Korábbi workshop résztvevőink visszajelzései

Szerintem fontos szempont, ha valakit túrázás közben ér „baleset”, tudja azt önmaga orvosolni. Adódhat olyan helyzet, hogy épp egyedül tekerünk, nem biztos, hogy akad segítség a közelben…..Ez a workshop hasznos gyakorlati útmutatót és tanácsokat adott ebben a témában, nem mellesleg egy társasági élményt is.

D. Hortenzia

Azért ajánlom ezt a workshopot, mert rövid idő alatt értékes tanácsokat kaphatnak a mindennapi kerékpározás vagy túrázás során előforduló leggyakoribb problémák kezelésével kapcsolatban, mindezt szabadtéren, piknik hangulatban, remek társaságban, kötetlen beszélgetés keretein belül.

N. Balázs

Fontos, hogy ismerjük a bringánkat, tudjuk, hogy milyen alapvető szerszámokra van szükségünk ahhoz, hogy a a kisebb problémákat mi magunk is meg tudjuk oldani egy túra során. Ez a workshop ebben sokat tud segíteni!

B. Nikolett

Bónuszok, amikkel várunk Téged:

Defektjavítás folyamatleírás

A workshop legbonyolultabb része, a defektjavítás, lépésenként, részletesen leírva, hogy hasznos mankód legyen a jövőben is.

15%-os szerviz kedvezmény!

Átnézetnéd a bringádat? Esetleg ráférne egy kis szerviz? Ezt a kedvezményt erre találtuk ki neked!

Workshop nap, bónuszokkal: 29.900 Ft / fő

Jelentkezés Szereld magad a bringád! workshop-ra

Kérünk, töltsd ki a lenti űrlapot, és mi 24 órán belül küldjük az utalási adatainkat. 

A jelentkezésedet akkor tudjuk véglegesíteni, ha utaltad az összeget! 

A számodra ideális időpont kapcsán fel fogjuk venni Veled a kapcsolatot. 🙂