fbpx
Keresés
Close this search box.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogy alakul a nyitvatartásod?

Nincs fix nyitvatartási időm. Előre egyeztetett időpontban tudsz bejönni hozzám a bringáddal.

A kerékpárom felmérése mennyibe kerül? Kell érte fizetni egyáltalán?

A felmérés teljesen ingyenes. Ha behozod a bringádat, közösen átnézzük és elmondom, miket látok, miket érdemes javítani, esetleg cserélni rajta.

Ha beviszem a kerékpáromat hozzád, mikor lesz kész?

Amikor behoztad a bringát, a munkalapra ráírom, melyik nap hoztad be, és mondok egy nagyságrendet, kb. mikorra lesz kész. Nem szeretnék hitegetni senkit, szóval az a biztos, ha hívlak. Akkor biztos kész van.

Mire számíthatok, mennyibe fog kerülni a kerékpárom szerelése?

Van egy fix árlistám, ami alapján az árakat kalkulálom. Ha behozod a vasadat, együtt átnézzük, és megmondom, mennyibe fog kerülni a szerelés nagyságrendileg. Ha bármi közbejön ( pl további hibát találnék ), akkor értesítelek és megbeszéljük, hogyan tovább. Szóval végig látni fogod, hol tartunk.

Vállalod-e elektromos kerékpár javítást?

Igen, viszont jelenleg még csak mechanikai hibákat tudok javítani. A jövőben komolyabb diagnosztikai rendszerem is lesz, amivel már teljeskörűen tudom elektromos bringákat szervizelni.

Mi az, amit biztosan nem vállalsz el?

Nyílt olajfürdős és levegős rendszerű teleszkópok javítását / Agyváltó mechanikai alkatrészeinek cseréjét / Kerék fűzését / Roller, szobabicikli javítását / Kétkerekű szövet bevásárlókocsi javítását / Elektromos kerékpár diagnosztikát igénylő javítását / Tubeless-es kerék javítását

Babakocsi javítást vállalsz? Ha igen, mit tudsz rajta szerelni?

Igen, ha a kerék belsővel rendelkezik és defektet kap.

Kerékpár építésénél mit vállalsz?

A kerékpár minden részét fel tudom neked újítani, kivéve, amihez külön szakember szükséges ( pl. váz átalakítása , illetve a szinterezés )

Mi történik, ha nem vagyok elégedett?

Szeretném leszögezni, mindig a minőségre, és arra törekszem, hogy minden kerékpár, amit kiadok a kezemből, biztonságos és megfelelően funkcionáló legyen. Erre vezettem be a 30 napos garanciát! Ez azt jelenti, hogy ha olyan probléma lépne fel a bringádon -a szerelés után 30 napon belül- ami összefügghet a javítással, akkor vállalom a hiba korrigálását díjtalanul.

Hogyan tudok fizetni nálad?

Készpénzzel és bankkártyával is tudsz nálam fizetni.