fbpx
Keresés
Close this search box.

Panelműhely - kerékpár szerelés másképp

de miben más, mint a többi szerviz?

Ezért más a Panelműhely:

Minden egyes kerékpár szerelési folyamatáról részletes adminisztráció készül munkalapon, amiben fotókkal is dokumentálom a szerelést. Ezt nagyon szeretik az ügyfeleim, mert átlátható, miket csináltam a bringán.

Előttem sose kell szégyellned a kerékpárodat. Nyugodtan hozd be, bárhogy is fessen jelen pillanatban! Kihozzuk belőle a legtöbbet. Ha kell, új életet lehellek bele, hogy sok évig hűséges társad lehessen az utakon.

Nem vagyok a kommunikáció bajnoka, de abban biztos lehetsz, hogy mindig őszinte, korrekt infót fogsz kapni a kerékpárod szerelése kapcsán.

A Panelműhely számokban

év szakmai tapasztalat
1
ügyfél, aki megtisztelt a bizalmával
1
Google vélemények alapján​
1 /5
Facebook vélemények alapján​
1 /5

Mire számíthatsz, ha behozod a kerékpárodat?

  1. Telefonon egyeztetünk időpontot
  2. Behozod a kerékpárodat
  3. Létrehozok egy munkalapot, amin a Te bringád javítását fogom vezetni
  4. Szemrevételezem a kerékpárt
  5. Meghallgatlak, Te miket szeretnél, és én is teszek szakmai javaslatokat. Megbeszéljük a részleteket: miket érdemes javítani, cserélni, nagyságrendileg ez mennyibe fog kerülni. 
  6. Szerelem a bringádat, aminek a folyamatát a munkalapon vezetem, úgy, hogy az fotókkal is nyomon követhető legyen számodra
  7. Amennyiben további egyeztetés szükséges, azt megteszem veled telefonon vagy emailben
  8. Amint végeztem a kerékpárod szervizelésével, emailben küldöm a végleges munkalapot, amint az összes szerelést megtalálod, az árral együtt ( alkatrészekre, munkadíjra részletesen lebontva )
  9. Ezt követően fel is hívlak, és egyeztetünk, mikor jönnél a vasadért
  10. A megbeszélt időpontban találkozunk a műhelyben, együtt átnézzük a kész kerékpárodat, amiért készpénzzel és kártyával is fizethetsz.

Ügyfél visszajelzések a Panelműhelyről:

Párszor találkoztam csak vele. Hihetetlen korrekt, egyenes egyszerű józan ember, nincs semmi sallang, tudja a dolgát, jól felszerelt műhely. Máshol csak drágábbat és rosszabat kapsz, legfeljebb szépen fog kinézni. Nagyon örülök hogy ide kerültem. 

G.E.M. 

Évek óta visszajárunk Péterhez 🙂 Ha gondunk van a bicajjal, messengeren egyeztetünk időpontot, mindig gyorsan válaszol. Ügyes, gyors, megbízható és megfizethető. Ráadásul közel van 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom! 

B. Anita

Gyorsan és elképesztő precizitással végzett munka után kaptam vissza a bringám karbantartás után. A váltóm végre pontos, semmi sem zörög, élmény vele az úton lenni. Messze a legjobb szervizélményem! 

K. Péter